Language - Sprache - Taal lørdag, 22-01-2022 Print
Indhold
Pladsinfo
Elite Camp Vestbirk
Møllehøjvej 4
Brædstrup
8752 Østbirk
Tlf +4575781292
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben: 27.03. - 03.10.
LON 9° 41‘ 59,0928'
LAT 55° 57‘ 49,8348'
Kort
Ruteplan
Elite Camp
Temaer
Opdateret
30.01.21
Kvalitetsgaranti

Udlejningsenheder

Udlejningsenheder

Såfremt man ikke selv råder over telt, teltvogn eller campingvogn kan man på vestbirk Camping vælge mellem flere forskellinge indkvarteringsmuligheder. Maxihytte, mediumhytte, minihytte, flere forskellige typer campingvogne eller luksustelt.

Priser på vore udlejningsenheder findes under menupunktet "Priser."

Maxihytter

Elite Camp Vestbirk tilbyder 2 typer maxihytter: Mobil Homes og Luksushytter.

Vore Mobil Homes er 27 m² Der er 6 sovepladser i 2 soveværelser (ét med dobbeltseng og ét med enkeltsenge) og opredning i stuen. Vore Mobil Homes har bad, toilet, køkkenniche og TV. Vore Mobil Homes har elvarme samt terrasse med møbler. Vore Mobil Homes er forbudt for husdyr.

Vore luksushytter er 25 m². Der er 6 sovepladser i 2 soveværelser og hems. Hytterne har bad, toilet, køkkenniche og TV. Hytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg. 

Mediumhytter

Vi tilbyder 2 typer mediumhytter: 14m2 med toilet og 20m2 uden toilet.

14m2 mediumhytter har 4 sovepladser (køjeseng og sovesofa) i ét rum. Hytterne har et lille trinettekøkken og toilet men ikke bad. Hytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

20m2 mediumhytter har 4 sovepladser soveværelse med dobbeltseng samt sovesofa i stuen. Hytterne har et lille trinettekøkken men ikke toilet og bad. Hytterne har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.


Minihytter

Vore minihytter er ca. 10 m². Der er 4 sovepladser i ét rum (køjeseng og sovesofa). Hytten har et lille trinettekøkken, men ikke toilet eller bad. Alle hytter har elvarme samt terrasse med møbler. Husdyr kan medbringes mod tillæg.

Campingvogne

Adria Alpina er en køjevogn fra 2011 (dobbeltseng samt 3 køjer). Vognen udlejes til 5 personer (2 voksne og 3 børn - max. 60 kg.). Vognen er forbudt for husdyr

Hobby 540 er en vogn fra 2001 med enkeltsenge og siddegruppe, som er omdannet til soveplads. vognen udlejes til 4 personer. Husdyr kan medbringes mod tillæg.  

Delta´er er vogne med dobbeltseng (Dog har Delta 4700 enkeltsenge) og siddegruppe, som er omdannet til soveplads. Deltaer udlejes til 4 personer (2 voksne og 2 mindre børn). Husdyr kan medbringes mod tillæg.  

Alle campingvogne har opvarmningsmulighed. Forteltet har fast gulv og er udstyret med møbler og kølskab. Rygning kun tilladt i forteltet. Campingvognene udlejes fra Bededagsferien til medio september.

Luksustelte 

Vore telte er 25m² luksustelte med fast gulv. Teltene er fuldt udstyret til 6 personer med alt fra senge til havemøbler og parasol. Teltene er ikke opvarmede, men varmeapparat kan lejes i receptionen. Teltene udlejes fra Kr. Himmelfartsferien til primo september. Husdyr kan medbringes mod tillæg.


Generelle betingelser

I uge 26-31 reserveres kun hele uger – lørdag til lørdag. Hytter og luksustelte kan dog reserveres for kortere perioder.

Ved lejeperiode på én nat pålægges tillæg på kr. 100,- 

I vintersæsonen udlejes hytterne på ugebasis.

Alle priser er incl. overnatningsgebyr, gas ved normalt forbrug og fri adgang til swimmingpoolen i dennes åbningsperiode. 

Der betales særskilt for elforbrug og brug af brusere i sanitetsbygningen.

El afregnes med kr. 3,75 pr. kWh.

Husdyrtillæg: kr. 200,- (kun i de enheder, hvor husdyr er tilladt).

Der er intet reservationsgebyr, men ved reservation af en bestemt enhed opkræves kr. 100,00.

Ved reservation opkræves depositum på 20% af lejen, dog min. kr. 500,-. Depositum tilbagebetales ikke ved afbestilling.

Enhederne skal rengøres ved afrejse. Slutrengøring kan bestilles for kr. 400,- (mini- og transithytter 250,-.). Toilet i campingvognene skal tømmes ved afrejse. 

Alle udlejningsenheder er udstyret med kogemulighed, kogegrej, køleskab, kaffemaskine samt dyner, puder og service til det nævnte antal personer.

Sengelinned kan lejes i receptionen for kr. 50,- pr. sæt.

Ankomst kan ske fra kl. 15.00, afrejse skal finde sted senest kl. 12.00.

Copyright ©  Elite Camp Vestbirk  2022  /  info@vestbirk.dk  /  +4575781292  


Luksushytte


Hobby 560


Hobby 500Luksustelt